×©×œ×•× ×œ×›×•×œ×
התחלתי לר×ות הידלדלות ×§×˜× ×” ב×זור ×”×ž×¤×¨×¦×™× ×œ×¤× ×™ קצת פחות ×ž×©× ×ª×™×™×, ×ך עד ×œ×¤× ×™ 4 ×—×•×“×©×™× ×‘×¢×¨×š ×œ× ×©×ž×ª×™ לב כלל ×œ× ×©×™×¨×”.
מ××– יש × ×©×™×¨×” שהחלה ×‘×§×˜× ×” ×בל תפסה ת×וצה. ב-3 ×—×•×“×©×™× ×”××—×¨×•× ×™× ×“×™×™ ×˜×—× ×ª×™ ×ת ×”××™× ×˜×¨× ×˜ וחיפשתי מידע, ×˜×™×¤×•×œ×™× ×•×›×•'. ×חרי הרבה התלבטויות ושלושה רופ××™ עור ×©×•× ×™× (שכל ×חד כמובן ×מר משהו ×חר) הגעתי להחלטה ש×× ×™ ×תחיל לקחת פרופציה.
×× ×™ מודע לתופעות הלוו××™ וכל ×”× ×•×©× ×”×–×”.
×× ×™ לוקח פרופציה כבר חודש וחצי ×•×”×‘× ×ª×™ שלוקח ×œ×›×“×•×¨×™× ×œ×¤×—×•×ª 3 ×—×•×“×©×™× ×¢×“ שיתחילו להשפיע.
×‘× ×•×¡×£ התחלתי להשתמש בשמפו × ×™×–×•×¨×œ בשבוע שעבר.
×‘× ×ª×™×™× ×”×—×œ×§ ×”×›×™ קשה במהלך כל ×™×•× ×¢×‘×•×¨×™ ×–×” המקלחת, כל ×¤×¢× ×©×× ×™ מעביר יד בשיער (במיוחד ×חרי ששמתי שמפו) יורדות ×ž×œ× ×©×™×¢×¨×•×ª. המצב ×”× ×•×›×—×™ שלי ×”×•× ×ž×ž×© ×œ× × ×•×¨×, ×בל ×× ×”× ×©×™×¨×” תמשיך בקצב דומה ××– ×× ×™ דיי חושש מההמשך.
×”×¤×•×¨×•× ×”×–×” × ×ª×Ÿ לי הרבה מידע ו×שמח לשמוע ×ž×ž×›× ×ת ×“×¢×ª×›× ×œ×’×‘×™ כמה × ×§×•×“×•×ª:
1. ×”×× ×™×© השפעה לסוג השמפו בו משתמשי×? (משתמש כרגע בהד ×× ×“ שולדרס)
2. כמה ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ מומלץ להשתמש ×‘× ×™×–×•×¨×œ?
3. במהלך כל ×”×—×•×“×©×™× ×”××—×¨×•× ×™× ×× ×™ מרגיש מידי ×¤×¢× ×’×™×¨×•×™×™× (סוג של "מיחושי×") בקרקפת. בהתחלה חשבתי/קיוויתי שזה בסך הכל השפעה פסיכולוגית של המודעות שלי ×œ× ×©×™×¨×”, ×בל בגלל שזה × ×ž×©×š ×× ×™ חושב ש×ולי ×–×” ×יכשהו ×’×•×¨× ×ו קשור ×œ× ×©×™×¨×”. דעתכ×?
4. מקלחות - ×”×× × ×•×©×¨ יותר שיער במקלחת ×ו ×›×שר ×ž×ª×¢×¡×§×™× ×יתו (×—×•×¤×¤×™× ×•×›×•), ×ו שכל ×™×•× × ×•×©×¨ שיער בכמות דומה? ×יך ××ª× ×ž× ×¡×™× ×œ×ž× ×•×¢ × ×©×™×¨×” מיותרת?
תודה רבה