מחבר |
הודעה |
דביר22
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו פורס×: 09/05/2019 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
×הלן חבריי , מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ 5 כמס' ×©× ×™× ×•×ž×¨×•×¦×” מהתוצ×ות . בן 23
××™×–×” שמפו ××ª× ×”×›×™ ×ž×ž×œ×™×¦×™× ×¢× ×”×ž×™× ×•×§×¡×™ ? ×× ×™ ×¢× ×”×”×“ ×× ×“ שולדרס ויחסית מרוצה , יש לי ×œ×¤×¢×ž×™× ×§×©×§×©×™× ×•×§×™×œ×•×¤×™× ×©×œ הקרקפת וזה ממש עוזר , הש×לה ×× ×”×•× ×˜×•×‘ להתקרחות. (רופ×ת העור שלי ×מרה שלי שיש לו ×ותו ×פקט כמו ×”× ×™×–×•×¨×œ שהייתי משתמש בו בעבר )
תודה רבה על העזרה ×—×‘×¨×™× ×”×¦×œ×—×•×ª ×œ×›×•×œ× ×• .
|
|
 |
|
 |
רמבו
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו פורס×: 12/02/2020 |
|
 |
משתמש ×¢× ×¢×ª×™×“ |
 |
|
× ×¡×” ×לפסין C3
_________________ ×”×ª×›× ×™× ×”×ž×•×¤×¢×™× ×‘×ª×’×•×‘×•×ª×™×™ ××™× × ×ž×”×•×•×™× ×ª×—×œ×™×£ לייעוץ רפו××™ ו/×ו מקצועי וכל ×ž×˜×¨×ª× ×œ×¡×¤×§ מידע ×•×‘×©×•× ×ž×§×¨×” ××™× × ×‘×’×“×¨ המלצה ×ו עצה רפו×ית ו/×ו חוות דעת רפו×ית מקצועית.
|
|
 |
|
 |
××œ×•× ×¦×³×•.
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו פורס×: 02/04/2020 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
×× ×™ הייתי ממליץ על שמפו ×©×—×•×¡× dht. יש לך כמה ×פשרויות: 1. קטוזול מכיל 2% חומר פעיל ×§×™×˜×•×§× ×•×–×•×œ, ×§×•× ×™× ×ותן ב×רת ×¢× ×ž×¨×©× ×ž×¨×•×¤× ×¢×•×¨ ×•×”×•× ×™×—×¡×™×ª זול. 2.× ×™×–×•×¨×œ מיכל 1% חומר פעיל ×§×™×˜×•×§× ×•×–×•×œ, ×ž×–×ž×™× ×™× ×ž×—×•×œ ×•×”×•× ×™×—×¡×™×ª יותר יקר 3.השמפו ש×× ×™ משתמש ו×× ×™ ממש מבסוט עליו, hair restoration laboratories שמפו בצבע שחור (×”×ריזה) מכיל 1% חומר פעיל ×§×™×˜×•×§× ×•×–×•×œ, מכיל סופלמטו, קפ×ין(כמו ×”×לפסין), ×•×™×˜×ž×™×Ÿ× ×™× ×•×ž×™× ×¨×œ×™× ×œ×©×™×¢×¨ ועוד כמה חסמי dht טבעיי×. מ×וד חשוב ×”×•× ×’× ×œ× ×ž×›×™×œ ×¡×•×œ×¤×˜×™× ×›×’×•×Ÿsls ×ו ×¤×¨×‘× ×™× ×•×¡×™×œ×™×§×•×Ÿ ×©×¤×•×’×¢×™× ×œ×š בשיער. המחיר שלו יחסית יקר ×בל ×”×•× ×ž×—×–×™×§ בין חצי ×©× ×” ×œ×©× ×” (השקעה של בסביבות ×”120 שקל לחצי ×©× ×” ×©× ×”).
מוזמל ×œ×”×™×›× ×¡ ל×מזון לבדוק ×ž×—×™×¨×™× ×•×œ×”×—×œ×™×˜ ××™×–×” שמפו מת××™× ×œ×š. בהצלחה
|
|
 |
|
 |
Maor5
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו פורס×: 03/05/2020 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
××œ×•× ×¦×³×•', ×תה משתמש בשמפו כל יו×?
|
|
 |
|
 |
××œ×•× ×¦×³×•.
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו פורס×: 04/05/2020 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
××– ×›×›×” בגדול יש לי ×©× ×™ שמפו××™×. 1. ×–×” שמכיל ×§×™×˜×•×§× ×•×–×•×œ 1% ,סו פלמטו וכל החברה ×”×˜×‘×¢×™×™× ×©×—×•×¡×ž×™× dht (×× ×ž משתמש בשמפו של חברת hair restoration laboratories) 2. שמפו שמכיל סו פלמטו ושמן רוזמרין (×–×” × ×§×¨× ×©×ž×¤×• תרימוקסי ו×פשר ×œ×§× ×•×ª בסופר פ××¨× ×”×•× ×’× ×œ× ×™×§×¨ בסביבות 30-40 שקל)
בגדול ×× ×™ משתמש בשמפו הר×שון 3 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ (×›×›×” כתוב בהור×ות שימוש) ובשמפו ×”×©× ×™ בש×ר ימות השבוע. יש לציין ש×× ×™ חייב לחפוף כל ×™×•× ×›×™ ×× ×™ ספורט××™ תחרותי (מת×מן ×¤×¢×ž×™×™× ×‘×™×•×) ××– חייב ×œ× ×§×•×ª ×ת הקרקפת טוב ×חרי כל ×™×•× ×©×œ ×”×–×¢×” מרובה. ×בל בגדול לבן ××“× ×©×”×•× ×œ× ×¡×¤×•×¨×˜××™ פעיל כל כך הייתי ממליץ לחפוף בין 4-6 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ ×›×שר השמפו הר×שון יהווה 3 חפיפות בשבוע.
|
|
 |
|
 |
רמבו
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו פורס×: 21/05/2020 |
|
 |
משתמש ×¢× ×¢×ª×™×“ |
 |
|
××œ×•× ×¦×³×•. כתב: ××– ×›×›×” בגדול יש לי ×©× ×™ שמפו××™×. 1. ×–×” שמכיל ×§×™×˜×•×§× ×•×–×•×œ 1% ,סו פלמטו וכל החברה ×”×˜×‘×¢×™×™× ×©×—×•×¡×ž×™× dht (×× ×ž משתמש בשמפו של חברת hair restoration laboratories) 2. שמפו שמכיל סו פלמטו ושמן רוזמרין (×–×” × ×§×¨× ×©×ž×¤×• תרימוקסי ו×פשר ×œ×§× ×•×ª בסופר פ××¨× ×”×•× ×’× ×œ× ×™×§×¨ בסביבות 30-40 שקל)
בגדול ×× ×™ משתמש בשמפו הר×שון 3 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ (×›×›×” כתוב בהור×ות שימוש) ובשמפו ×”×©× ×™ בש×ר ימות השבוע. יש לציין ש×× ×™ חייב לחפוף כל ×™×•× ×›×™ ×× ×™ ספורט××™ תחרותי (מת×מן ×¤×¢×ž×™×™× ×‘×™×•×) ××– חייב ×œ× ×§×•×ª ×ת הקרקפת טוב ×חרי כל ×™×•× ×©×œ ×”×–×¢×” מרובה. ×בל בגדול לבן ××“× ×©×”×•× ×œ× ×¡×¤×•×¨×˜××™ פעיל כל כך הייתי ממליץ לחפוף בין 4-6 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ ×›×שר השמפו הר×שון יהווה 3 חפיפות בשבוע. ×™×©× × ×ª×•×¤×¢×•×ª לוו××™ לשמפו ×—×•×¡× DHT? ×× ×œ×, תוכל לצרף קישור לרכישה?
_________________ ×”×ª×›× ×™× ×”×ž×•×¤×¢×™× ×‘×ª×’×•×‘×•×ª×™×™ ××™× × ×ž×”×•×•×™× ×ª×—×œ×™×£ לייעוץ רפו××™ ו/×ו מקצועי וכל ×ž×˜×¨×ª× ×œ×¡×¤×§ מידע ×•×‘×©×•× ×ž×§×¨×” ××™× × ×‘×’×“×¨ המלצה ×ו עצה רפו×ית ו/×ו חוות דעת רפו×ית מקצועית.
|
|
 |
|
 |
|