שטח זה יכול
להיות שלך

בעל עסק/ ×ž×¤×¨×¡× × ×›×‘×“, שטח ×¤×¨×¡×•× ×–×” יכול להיות שלך.

×œ×¤×¨×˜×™× ×œ×—×¥ ×›×ן

»» חזרה ל×תר רעמה: נשירת שיער ••• ×œ×¤×•×¨×•× × ×©×™×¨×ª שיער ••• ×¤×¨×¡×•× ×‘×¨×¢×ž×”
×˜×™×¤×•×œ×™× ×œ×©×™×¢×¨: מינוקסידיל | פרופסיה | ×בודרט | פרוקיור | שמפו ניזורל | שמפו רוויטה | RU58441 | דקל ננסי | פלורידיל | טריקומין | ספירונולקטון
מ××ž×¨×™× ×‘×תר: שלבי ההתקרחות | כושר גופני | תזונה | נשירת שיער ×‘× ×©×™× | השתלת שיער | שיער דליל | טופיק | מסרק ×”×ž×—×˜×™× | חיתוך פרוקיור
×ª×•×¡×¤×™× ×•×©×•× ×•×ª: חומצה ×זל×ית | ל-×רגינין | ×’'לטין | דטרגנט SLS | תה ירוק | חומצה רטינו×ית | MSM | תרופות המזיקות לשיער

נוש××™× ××—×¨×•× ×™× ×‘×¤×•×¨×•×
הרשמה    התחבר    פורונ   חיפוש    ש×לות נפוצות

×¤×¨×¡× × ×•×©× ×—×“×© ×”גב ×œ× ×•×©×  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 × ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו
 ×”ודעה ×¤×•רס×: 09/05/2019 
משתמש חדש
משתמש חדש

×הלן חבריי ,
מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ 5 כמס' ×©× ×™× ×•×ž×¨×•×¦×” מהתוצ×ות . בן 23

××™×–×” שמפו ××ª× ×”×›×™ ×ž×ž×œ×™×¦×™× ×¢× ×”×ž×™× ×•×§×¡×™ ? ×× ×™ ×¢× ×”×”×“ ×נד שולדרס ויחסית מרוצה , יש לי ×œ×¤×¢×ž×™× ×§×©×§×©×™× ×•×§×™×œ×•×¤×™× ×©×œ הקרקפת וזה ממש עוזר , הש×לה ×× ×”×•× ×˜×•×‘ להתקרחות. (רופ×ת העור שלי ×מרה שלי שיש לו ×ותו ×פקט כמו הניזורל שהייתי משתמש בו בעבר )

תודה רבה על העזרה ×—×‘×¨×™× ×”×¦×œ×—×•×ª לכולנו .

חזור למעלה 
 ×¤×¨×•פיל ×ישי  

× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: מטפל ×¢× ×ž×™× ×•×§×¡×™ , צריך לשלב שמפו
 ×”ודעה ×¤×•רס×: 12/02/2020 
משתמש ×¢× ×¢×ª×™×“
משתמש ×¢× ×¢×ª×™×“

נסה ×לפסין C3

×”×ª×›× ×™× ×”×ž×•×¤×¢×™× ×‘×ª×’×•×‘×•×ª×™×™ ××™× × ×ž×”×•×•×™× ×ª×—×œ×™×£ לייעוץ רפו××™ ו/×ו מקצועי וכל ×ž×˜×¨×ª× ×œ×¡×¤×§ מידע ×•×‘×©×•× ×ž×§×¨×” ××™× × ×‘×’×“×¨ המלצה ×ו עצה רפו×ית ו/×ו חוות דעת רפו×ית מקצועית.

חזור למעלה 
 ×¤×¨×•פיל ×ישי  

×”ודעה ×¤×•רס×: 02/04/2020 
משתמש חדש
משתמש חדש

×× ×™ הייתי ממליץ על שמפו ×©×—×•×¡× dht.
יש לך כמה ×פשרויות:
1. קטוזול מכיל 2% חומר פעיל קיטוקנוזול, ×§×•× ×™× ×ותן ב×רת ×¢× ×ž×¨×©× ×ž×¨×•×¤× ×¢×•×¨ ×•×”×•× ×™×—×¡×™×ª זול.
2.ניזורל מיכל 1% חומר פעיל קיטוקנוזול, ×ž×–×ž×™× ×™× ×ž×—×•×œ ×•×”×•× ×™×—×¡×™×ª יותר יקר
3.השמפו ש×× ×™ משתמש ו×× ×™ ממש מבסוט עליו, hair restoration laboratories שמפו בצבע שחור (×”×ריזה) מכיל 1% חומר פעיל קיטוקנוזול, מכיל סופלמטו, קפ×ין(כמו ×”×לפסין), ×•×™×˜×ž×™×Ÿ× ×™× ×•×ž×™× ×¨×œ×™× ×œ×©×™×¢×¨ ועוד כמה חסמי dht טבעיי×. מ×וד חשוב ×”×•× ×’× ×œ× ×ž×›×™×œ ×¡×•×œ×¤×˜×™× ×›×’×•×Ÿsls ×ו ×¤×¨×‘× ×™× ×•×¡×™×œ×™×§×•×Ÿ ×©×¤×•×’×¢×™× ×œ×š בשיער.
המחיר שלו יחסית יקר ×בל ×”×•× ×ž×—×–×™×§ בין חצי שנה לשנה (השקעה של בסביבות ×”120 שקל לחצי שנה שנה).

מוזמל להיכנס ל×מזון לבדוק ×ž×—×™×¨×™× ×•×œ×”×—×œ×™×˜ ××™×–×” שמפו מת××™× ×œ×š.
בהצלחה

חזור למעלה 
 ×¤×¨×•פיל ×ישי  

×”ודעה ×¤×•רס×: 03/05/2020 
משתמש חדש
משתמש חדש

×לונצ׳ו', ×תה משתמש בשמפו כל יו×?

חזור למעלה 
 ×¤×¨×•פיל ×ישי  

×”ודעה ×¤×•רס×: 04/05/2020 
משתמש חדש
משתמש חדש

××– ×›×›×” בגדול יש לי שני שמפו××™×.
1. ×–×” שמכיל קיטוקנוזול 1% ,סו פלמטו וכל החברה ×”×˜×‘×¢×™×™× ×©×—×•×¡×ž×™× dht (×נמ משתמש בשמפו של חברת hair restoration laboratories)
2. שמפו שמכיל סו פלמטו ושמן רוזמרין (×–×” × ×§×¨× ×©×ž×¤×• תרימוקסי ו×פשר לקנות בסופר פ××¨× ×”×•× ×’× ×œ× ×™×§×¨ בסביבות 30-40 שקל)

בגדול ×× ×™ משתמש בשמפו הר×שון 3 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ (×›×›×” כתוב בהור×ות שימוש) ובשמפו השני בש×ר ימות השבוע.
יש לציין ש×× ×™ חייב לחפוף כל ×™×•× ×›×™ ×× ×™ ספורט××™ תחרותי (מת×מן ×¤×¢×ž×™×™× ×‘×™×•×) ××– חייב לנקות ×ת הקרקפת טוב ×חרי כל ×™×•× ×©×œ ×”×–×¢×” מרובה.
×בל בגדול לבן ××“× ×©×”×•× ×œ× ×¡×¤×•×¨×˜××™ פעיל כל כך הייתי ממליץ לחפוף בין 4-6 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ ×›×שר השמפו הר×שון יהווה 3 חפיפות בשבוע.

חזור למעלה 
 ×¤×¨×•פיל ×ישי  

×”ודעה ×¤×•רס×: 21/05/2020 
משתמש ×¢× ×¢×ª×™×“
משתמש ×¢× ×¢×ª×™×“

×לונצ׳ו. כתב:
××– ×›×›×” בגדול יש לי שני שמפו××™×.
1. ×–×” שמכיל קיטוקנוזול 1% ,סו פלמטו וכל החברה ×”×˜×‘×¢×™×™× ×©×—×•×¡×ž×™× dht (×נמ משתמש בשמפו של חברת hair restoration laboratories)
2. שמפו שמכיל סו פלמטו ושמן רוזמרין (×–×” × ×§×¨× ×©×ž×¤×• תרימוקסי ו×פשר לקנות בסופר פ××¨× ×”×•× ×’× ×œ× ×™×§×¨ בסביבות 30-40 שקל)

בגדול ×× ×™ משתמש בשמפו הר×שון 3 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ (×›×›×” כתוב בהור×ות שימוש) ובשמפו השני בש×ר ימות השבוע.
יש לציין ש×× ×™ חייב לחפוף כל ×™×•× ×›×™ ×× ×™ ספורט××™ תחרותי (מת×מן ×¤×¢×ž×™×™× ×‘×™×•×) ××– חייב לנקות ×ת הקרקפת טוב ×חרי כל ×™×•× ×©×œ ×”×–×¢×” מרובה.
×בל בגדול לבן ××“× ×©×”×•× ×œ× ×¡×¤×•×¨×˜××™ פעיל כל כך הייתי ממליץ לחפוף בין 4-6 ×¤×¢×ž×™× ×‘×©×‘×•×¢ ×›×שר השמפו הר×שון יהווה 3 חפיפות בשבוע.

×™×©× × ×ª×•×¤×¢×•×ª לוו××™ לשמפו ×—×•×¡× DHT?
×× ×œ×, תוכל לצרף קישור לרכישה?

×”×ª×›× ×™× ×”×ž×•×¤×¢×™× ×‘×ª×’×•×‘×•×ª×™×™ ××™× × ×ž×”×•×•×™× ×ª×—×œ×™×£ לייעוץ רפו××™ ו/×ו מקצועי וכל ×ž×˜×¨×ª× ×œ×¡×¤×§ מידע ×•×‘×©×•× ×ž×§×¨×” ××™× × ×‘×’×“×¨ המלצה ×ו עצה רפו×ית ו/×ו חוות דעת רפו×ית מקצועית.

חזור למעלה 
 ×¤×¨×•פיל ×ישי  

הצג הודעות החל מה:  ×ž×™×™×Ÿ לפי  

×¤×¨×¡× × ×•×©× ×—×“×© ×”גב ×œ× ×•×©×  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

×ž×©×ª×ž×©×™× ×”×’×•×œ×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”: ×ין ×ž×©×ª×ž×©×™× ×¨×©×•×ž×™× ×•×ורח ×חד

×תה ×œ× ×™×›×•×œ לכתוב נוש××™× ×—×“×©×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”
×תה ×œ× ×™×›×•×œ להגיב לנוש××™× ×§×™×™×ž×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”
×תה ×œ× ×™×›×•×œ לערוך ×ת ההודעות שלך ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”
×תה ×œ× ×™×›×•×œ למחוק ×ת הודעותיך ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”
×תה ×œ× ×™×›×•×œ לצרף ×§×‘×¦×™× ×‘×¤×•×¨×•× ×–×”

חפש:
עבור ל:  

שטח זה יכול
להיות שלך

בעל עסק/ ×ž×¤×¨×¡× × ×›×‘×“, שטח ×¤×¨×¡×•× ×–×” יכול להיות שלך.

×œ×¤×¨×˜×™× ×œ×—×¥ ×›×ן