מחבר |
הודעה |
מידלל ל×ט ובבטחה
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: ×—×•×“×©×™×™× ×‘×“×™×•×§ על ×ž×™× ×•×§×¡×™ - החמרה קלה פורס×: 31/03/2015 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
×”×™×™. כן ×× ×™ ציפיתי לעומד לקרות...×בל עדיין ליתר ביטחון שו×ל ×ת ×”×ž× ×•×¡×™× - הרבה תודה מר×ש חברי×!
×—×•×“×©×™×™× ×¢×œ ×ž×™× ×•×§×¡×™ ספריי של תרימה. ×ין לי גרד בקרקפת - ×בל יש הרבה ×§×©×§×©×™× - תמיד סבלתי ×בל ×œ× ×‘×›×ž×•×ª כזו גדולה. עדיין יש SHEDDING די ×¨×¦×™× ×™ - 50-60 שיערות בחפיפה. ×× ×™ יודע ×©×—×•×“×©×™×™× ×–×” ×›×œ×•× ×–×ž×Ÿ לטיפול, ×בל יש ×›×לו ×©×ž×“×•×•×—×™× ×›×‘×¨ על תוצ×ות (?!) בשלב ×”×–×”. ולי × ×¨××” ש×× ×™ רק הולך ×חורה (השיער עדיין ×ž×œ× - ×בל ×יבד × ×¤×—! - כלומר יש הרעה במצב :/
מה ××•×ž×¨×™× ×”×ª×¨×™×ž×” ×”×–×” מה×רץ עושה לי יותר × ×–×§ מתועלת? היכן × ×™×ª×Ÿ לרכוש ×ž×™× ×•×§×¡×™ × ×•×–×œ×™ ×œ×œ× ×”×¤×¨×•×¤×™×œ×Ÿ גליקול, ×ו ×©×ž×™× ×•×§×¡×™ קצף ×’× ×™×¢×©×” ×ת העבודה?
×מור לעבור בדיקות ×“× ×”×©×‘×•×¢ - לבדוק ×ת ×¢× ×™×™×Ÿ של ההקרחה ×”× ×©×™×ª.
תודה רבה לכל מי שיעזור. פסח שמח
|
|
 |
|
 |
gamer777
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: ×—×•×“×©×™×™× ×‘×“×™×•×§ על ×ž×™× ×•×§×¡×™ - החמרה קלה פורס×: 07/04/2015 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
×× ×™ משתמש 3 ×—×•×“×©×™× ×‘×ž×™× ×•×§×¡×™ ×§×™×¨×§×œ× ×“ תמיסה ×‘×—×•×“×©×™×™× ×”×¨××©×•× ×™× ×¦×ž×— לי שיער חדש די מהר בעיקר ×‘×ž×¤×¨×¦×™× ×¢×›×©×™×• × ×¨××” ששוב יש × ×©×™×¨×” קלה ×בל סה"×› מרוצה .. ×ª× ×¡×” לעבור ×œ×§×™×¨×§×œ× ×“ תמיסה
|
|
 |
|
 |
יובל
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: ×—×•×“×©×™×™× ×‘×“×™×•×§ על ×ž×™× ×•×§×¡×™ - החמרה קלה פורס×: 10/04/2015 |
|
|
×”× ×©×™×¨×” ×”×™× ×‘×¢×™×§×¨ ×‘×—×•×“×©×™×™× ×©×œ×•×©×” הר××©×•× ×™×. ×חרי ×—×•×“×©×™×™× ×ž×ª×—×™×œ×™× ×œ×¨×ות תוצ×ות. ×ž×‘×—×™× ×ª×š ×תה צריך להמתין ל-4 ×—×•×“×©×™× ×›×“×™ לקבל × ×¤×— בחזרה
_________________ * ×ין ×‘×›×•×•× ×ª הכותב ו×ין להתייחס לכתוב ×›×ל עצות ×ו המלצות, ×ו כתחליף לייעוץ מקצועי. ובפרט כשמדובר בתרופות ×ž×¨×©× ×›×œ×©×”×Ÿ שיש ורצוי להתייעץ ×¢× ×¨×•×¤× ×œ×’×‘×™×”×. *טיפול ×ישי: קצף רוגיין כל ערב, שמפו × ×™×–×•×¨×ל/×¢×¥ התה ×œ×œ× SLS כל 3-4 ימי×, מולטי ויטמין ו-1,000 מ"×’ MSM ×ž×¤×¢× ×œ×¤×¢×. * עדכון 20.02.15 - הטיפול שלעיל כבר ×œ× ×‘×©×™×ž×•×©, ×ך מש×יר כדי ש×× ×©×™× ×™×œ×ž×“×• ×יך ×”×™×” הטיפול שלי בעבר.
|
|
 |
|
 |
מידלל ל×ט ובבטחה
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: ×—×•×“×©×™×™× ×‘×“×™×•×§ על ×ž×™× ×•×§×¡×™ - החמרה קלה פורס×: 11/04/2015 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
תודה רבה יובל.
טפו טפו טפו. × ×›×•×Ÿ למועד כתיבת הודעה זו. בשבוע ×”×חרון ×ין × ×©×™×¨×” ×¢× ×”×¢×‘×¨×ª יד. חפיפה - בין 10 ל15 שיערות ×•×’× ×”×Ÿ דקות, קצרות ×•× ×¨×ות ×œ× ×‘×¨×™×ות (סימן טוב!) שרק ימשיך...
ידוע לך כמה זמן ×פשר להחזיק מעמד ×›×›×” רק ×¢× ×”×ž×™× ×•×§×¡×™? ×¨×•×¤× ×”×¢×•×¨ ×מר לי שכל עוד ×× ×™ ×©× ×ת ×–×” ×¤×¢×ž×™×™× ×‘×™×•× - ××– השיער יישמר. ×”×× ×–×” × ×›×•×Ÿ? ×ו שבשלב ×ž×¡×•×™×™× ×”×ž×™× ×•×§×¡×™ מפסיק לעבוד והMPB × ×•×ª×Ÿ בר×ש תרתי משמע?
××‘× ×©×œ×™ ×”×•× ×‘×™×Ÿ × ×•×¨×•×•×“ 3 ל4. ×¢× ×”×§×¨×—×” × ×©×™×ª. ×”×•× ×ž×•×¢×ž×“ מצויין להשתלה (×בל הדבר ×œ× ×ž×¢× ×™×™×Ÿ ×ותו ×•×”×•× ×’× ×ž×›×—×™×© הקרחה - ×›×™ יש לו יחסית סידור שמכסה ×ת ×”××–×•×¨×™× ×”×¢×¨×•×ž×™×.
×ין קרחות ××™×ž×ª× ×™×•×ª במשפחה. יש מידללי×, ×בל יש ×ולי מקרה יחסית "קשה" ×צל ×¡×‘× ×ž×¦×“ ×ב×. × ×•×¨×•×•×“ 4 בגיל מבוגר והקרחה × ×©×™×ª. ×בל רק ×צלו. ×”×•× ×›×‘×¨ × ×¤×˜×¨ ×•×”×•× ×”×™×” מ×וד מבוגר (מעל 90) 2 ×”×“×•×“×™× ×ž×‘×•×’×¨×™×. ×צל ×”× ×©×™× ×”×©×™×¢×¨ סבבה. ×ין הקרחה × ×©×™×ª מטורפת. ×©× ×™ ×”××—×™× ×’×“×•×œ×™× ×¢× × ×•×¨×•×•×“ 3 רק ×‘×ž×¤×¨×¦×™× (כתר סמיך).
חג שמח תודה על העזרה.
|
|
 |
|
 |
מידלל ל×ט ובבטחה
|
× ×•×©× ×”×”×•×“×¢×”: Re: ×—×•×“×©×™×™× ×‘×“×™×•×§ על ×ž×™× ×•×§×¡×™ - החמרה קלה פורס×: 11/04/2015 |
|
 |
משתמש חדש |
 |
|
[quote][/quote]
גיימר. × ×™×–×•×¨×œ טפו טפו. שיפר ת'מצב. הקשקשת פחות × ×•×¨×ית. ×ולי ×’× ×”×¨×ש התרגל לתכשיר וזו תופעת לוו××™ חולפת?
מחזיק לך ×צבעות שתשמור על השיער.
חג שמח
|
|
 |
|
 |
|